zondag 19 oktober 2008

Gratis toegang voor sceptici


Op 14 november as. organiseert Mediamatic i.s.m. Stichting DOEN Kom je ook?, een symposium over web 2.0 in erfgoed en cultuur. Hoe kunnen culturele organisaties nieuwe media gebruiken om meer bezoekers te trekken en de betrokkenheid van het publiek te vergroten? Kom je ook? is een dag vol inspirerende voorbeelden, internationale sprekers, de beste en meest inspirerende web 2.0 voorbeelden en een wedstrijd met uitzicht op subsidie!

Op Kom je ook? spreken de internationale web 2.0 experts Nina Simon (VS), Mike Ellis (UK) en Shelley Bernstein (VS). Er zijn presentaties over succesvolle Nederlandse web 2.0 toepassingen. Workshops waarin deelnemers onder begeleiding van specialisten werken aan hun eigen web 2.0 plan, en een interactieve sessie over sociale netwerken. Kom je ook? wordt georganiseerd door Mediamatic en Stichting DOEN om het gebruik van nieuwe media en participatie in cultuur te stimuleren.

Deelnemers worden opgeroepen vooral hun sceptische collega's mee te nemen. Collega's met twijfels over web 2.0 hebben gratis toegang; twee voor de prijs van een!

Datum: 14 november van 09.30 tot 17.30
Doelgroep: Directie, conservatoren, marketeers e.a. van kunst-, cultuur,- en erfgoedinstellingen
Locatie: Openbare Bibliotheek Amsterdam, OBA, Oosterdokskade 143 in Amsterdam
Toegang: 120 euro (inclusief lunch, borrel en BTW), 2e ticket gratis voor 1 sceptische collega
Info en aanmelden: www.mediamatic.net/komjeook

(Foto van Nadya Peek)